Onze sponsors

Hardloopkleding

Met een fijne hardloopoutfit geniet je nóg meer van je run. Hardloopkleding is gemaakt van speciale materialen die warmte en transpiratie zo reguleren dat jij comfortabel en lekker kunt blijven rennen. Regen of kou is geen excuus om een training over te slaan: Run2Day heeft voor elk weertype de perfecte hardloopkleding. Van hardloopjacks, tights, shirts, shorts tot aan singlets, sokken en onderkleding. Voor ieder wat wils!

Een hapje en een drankje

Houdt u van een fijne wandeling in de bosrijke duinen dan kunt u naar hartenlust genieten. Na een verkwikkende maar wellicht vermoeiende wandeling kunt u heerlijk rusten op de terrassen van het pannenkoekenhuis onder het genot van een hapje en een drankje.

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt gaan, ga dan samen!

Jurist en oud-bankier Roger Loop biedt diensten aan op het vlak van verenigingsmanagement, toezichthouders en secretariaatsvoering. Roger laat zich inspireren door een oorspronkelijke Afrikaanse wijsheid: “Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt gaan, ga dan samen.” Kom samen, verenig je en realiseer gezamenlijk je doelen. Kortom: Ver1nig je ! 


SquareTwo

SquareTwo is een praktijk voor de vertaling van juridische documenten (Nederlands -> Engels of Engels -> Nederlands). Uiteraard behoren beëdigde vertalingen tot de mogelijkheden. Macro-economische, beleggings- of beleidstechnische en meer algemeen zakelijke teksten zijn ook welkom.

Als professioneel vertaler stel ik klant en kwaliteit voorop. Ik ben gedisciplineerd en gedreven, energiek en enthousiast, en sterk in plannen en organiseren. Uw opdracht is bij mij in goede handen!Restauratie & Reconstructie

Stukadoorsbedrijf  Spaans is gespecialiseerd in het restaureren en reconstrueren van ornamenten en lijstwerk. Bijvoorbeeld: u heeft een beschadigd plafond. Grote delen zitten los, er zijn scheuren in het plafond of de lijsten en/of de ornamenten zijn beschadigd.

This is how we do it

Wij helpen onze klanten met het behalen van hun doelen door middel van maatwerk software. Of het nou gaat om een tool om het administratieproces te stroomlijnen, of een revolutionaire app op basis van de nieuwste technieken; onze Wizards hebben de ervaring en technische knowhow in huis om alle uitdagingen aan te gaan.

Onze werkwijze kenmerkt zich door de hoge mate van betrokkenheid bij een klant; we vragen verder, duiker dieper in de materie en kijken hoe iets nóg beter of slimmer kan.

Balans tussen Ketensamenwerking, Kwaliteit en Klanttevredenheid

Voor de zakelijke markt richten wij ons meerendeels als aannemersbedrijf op het Niet Planmatig Onderhoud voor woningcorporaties. Voor de particuliere markt zijn wij specialist in het verbouwen van woningen. Wij richten ons op projecten waarin u verwacht dat een aannemer u op meerdere terreinen van dienst kan zijn.

Een allround stukadoor

Meer dan een halve eeuw ervaring. En thuis in alle denkbare stukadoorswerkzaamheden. Alleblas is een stukadoorsbedrijf dat een naam hoog heeft te houden. En daar doen we ook alles aan: door dag in dag uit vakwerk te leveren.

Een betrouwbaar, flexibel en vakkundige partner

Verbouwen en/of renoveren van woningen kan complex zijn en vragen dan ook om de juiste vaklieden op de juiste plaats.Doordat Service West B.V. een gevarieerd aanbod aan personeel kan bieden, wordt vrijwel alles in eigen beheer gehouden en kunnen opdrachten goed worden gepland en uitgevoerd.

Welkom bij teambart!

Een goed idee, daar begint het mee. Gevolgd door passie voor vormgeving, verstand van communicatie en een waardevol netwerk. Teambart, vormgevers van overtuigende en onderscheidende communicatie. Logo’s, huisstijlen, advertenties, brochures, websites en beursstands. Al bijna 25 jaar.

AH Vrij, het beste uit drie werelden

Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij zich in ruim vijftig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers.