Laatste nieuws !

Laatste nieuws !


2 December 2023


  

25 november was met de recht de mooiste (hardloop)ochtend van het jaar. We kijken terug op een hele mooie dag. Hopelijk hebben jullie ook zo genoten! Het artikel in De Wassenaarse Krant en Groot Voorschoten (week 48) was een perfect verslag: 'een onvergetelijke ochtend'.


Felicitaties aan de eerste finishers Krista Bruns en Brent Pieterse. Krista wist haar 2022 titel te prolongeren. Brent liep een indrukwekkende tijd van 1:28:11.


Er is € 3.065,50 opgehaald voor het goede doel. Top en dank! De donatie gaat naar het project 'Lopen voor water' in de magische hardloopomgeving Iten in Kenia. Non-profit organisatie Shoe4Africa gaat met de donatie betere watervoorzieningen faciliteren in een sportclubhuis voor talentvolle jongeren in Iten. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.


Gevonden voorwerpen in en nabij de Paardenstal zijn verzameld en opgeslagen in de Tapuit. Mocht je iets missen, ga dan naar de Tapuit.


De uitslagen 2023 zijn verwerkt in de ranglijst allertijden en statistiek. 


Schroom niet om met ons contact op te nemen bij vragen, suggesties en andere terugkoppeling. We zijn bereikbaar via Facebook Messenger, Instagram, de website en info@meijendelloop.nl


Voor nu nog lang nagenieten van die mooie laatste zaterdag van november. Goede feestdagen in december en op naar de 14e editie Meijendelloop op 23 november 2024.

Met sportieve groet!